Moikka vaan kaikille ja kivaa torstai-iltaa! :)
Meillä oli tänään koulussa terveystiedon koe ja se meni aika.. nooh toivotaan parasta. :) Meillä oli myös musiikin soittokoe, missä piti soittaa bassoa ja kitaraa, mutta kerkesin vain bassoa ja sitäkin ihan ensimmäistä kertaa... mutta mennääs päivän aiheeseen.

Lähdimme äitini kanssa paikalliseen lemmikkitarvikekauppaan, josta haimme koirillemme luita ja marsuille heinää ja pellettejä. Sen jälkeen äiti kurvasi ruokaostoksille Euromarkettiin, joka on jonkinlainen sekatavarakauppa. Äitini menikin yläkertaan katselemaan vaatteita ja minä viisaana tokaisin hetken jälkeen ''Täällä on vaan mummovaatteita..''. Eksyin hieman äidistä ja harhailin ympäri vaateosastoa. Yhtäkkiä näin, paitapusero, ja kivan värinenkin! Nappasin sen sovetuskoppiin(missä oli muuten hyvä tuuletus;>) ja keimalin peilin edessä aika kauan. Nappasin kuvan itsestäni kännykälläni ja vaihdoin paidan pois. Menin näyttämään kuvaa äidille, ja paitaa tietysti. ;> Alennuksen vuoksi äiti suostui ostamaan paidan. Tälläistä olen etsinyt, now Jenni is happy. :)

1538651.jpg
Joo, eikä välitetä topista eikä ryppyisistä farkuista, aina ei vaan jaksa!

Tälläisiin iloisiin hehkutuksiin lopetellaan, olen muuten ajatellut käydä katsastamassa paikkakuntamme kirpputorin josta löytyy yleensä aina jotain kivaa. Eli katsellaan ;)
♥; Jenni