Heippa! Tänään olin shoppailemassa Helsingissä ja sieltähän tarttui kyllä mukaan vaikka mitä! Piti vielä ostaa jotain pirteän värisiä koruja, mutta se sitten vähän unohtui. No kuitenkin, löysin ainakin ihanat shortsit, joita olen kuolannut jo pitkään! Seuraavaksi kuvia ostoksista ja jokaisesta pikku sananen.

1501186.jpg

1501188.jpg
Turkoosit, mukavat kankaiset kesäkengät löytyivät Dinskosta hintaan 24,90€.  Hinta kyllä hieman ihmetytti, mutta väri oli liian ihana ja kengät lähtivät mukaani.

1501190.jpg
Kukkakuosihan on tämän kesän kuumin juttu, joten tietysti minunkin piti saada osani siitä! Tässäpä tälläinen tunika, jonka ostopaikka on H&M. Hintaa tällä oli 15-20€ en muista tarkkaan. Tuossa on aivan ihanat hihat ja todella muuntautumiskykyinen paita. Tätä tullaan näkemään päälläni!

1501193.jpg
Ensimmäiseksi, aivan ihana malli ja vielä ihanempi kuosi. Väritkin ovat juuri minua ;> Tämäkin löytyy Henkalta ja Maukalta, ja hintaa 8€. Se on tunikamainen, hieman pidempi paita, joka sopii kesämenoihin oikein hyvin.

1501195.jpg
Okei, ehkä tämä on vähän teini, mutta sopii niin hyvin niiden kenkien ja tummien vaatteitteni kanssa, ettei tätä voinnut kauppaan jättää! Löysin tämän Vilasta hintaan 24,90€. Kamalan kalliita laukut nykyään!

1501196.jpg

1501203.jpg
Neulebolero, jossaon kaksi ''piikikästä'' nappia ja lyhyet t-paita hihat. I'm in love! Juuri tälläistä olen etsinyt ja vihdoinkin löysin sen. Oikeastaan, tämä ei olisi tullut vastaan, mutta sisko raahasi äitini ja minut Seppälään katsomaan vaatteita. Olin asenteella ''En löydä täältä ikinä mitään'', mutta kas vain, juuri sillä hetkellä näin tämän! :) Ihanaa.

1501204.jpg
Ne on.. mustat shortsit! Gina Tricoltilta löysin nämä ihanuuden, ikävä kyllä en tarkkaa hintaa muista, mutta kalliit nämä eivät olleet kuitenkaan. Luultavasti ne pääsevät heti ensi viikon alusta jalkaani, koska olen totaalisesti etsinyt tuollaisia pitkään ja nyt ne ovat vaatekaapissani.. käteni syyhyävät ottamaan ne sieltä!

Tänään ei muuta, huomenna esittelyssä aurinkolasit ja pikkuäänestys! ;)
♥; Jenni