Heippa!
Ajattelin että tänään en jaksa postata, mutta muiden blogien innoittamana päätin vielä piristäytyä hetkeksi ja postata. Ja aiheena vapun asuni. Myönnän että pukeudun vappuna erittäin yksinkertaisesti, vaikka tarkoituksena oli olla siistimissä vaatteissa. Suunnitelmat muuttuivat kun kuulin että aijomme hyppiä trampoliiinilla.. kääks!

Torstain asu:
1520104.jpg
Todella teini! Päällä H&M huppari, ja H&M'ltä on myös tuo perhoskuvioinen tunika. Farkut ovat Lindexistä ja tennarit ikivanhat. Kuva antaa muuten väärää mielikuvaa teille, en ole noin lyhyt pallero!

Perjantain asu:
1520102.jpg
Whipii, tramppa on kiva! Älkää välittäkö muuten sukistani.. Päällä H&M'stä tunika, farkut Lindexistä. Sukat varmaan H&M'ltä myös. =D Kaunis asento on aina plussaa..

1520106.jpg
Ja toinen kuva vielä hieman havainnollistamaan asua.

Sori paljon tälläisestä kamalasta ja sekavasta postauksesta. Hyvää viikonloppua kaikille, huomenna nähdään postauksen merkeissä!
♥; Jenni

ps. Sain kaveriltani hyvän vinkin että kotikaupunkimme keskustan yhdessä liikkeessä on halvalla kivannäköisiä vaatteita! Täytyy katsoa jos huomenna saisi aikaiseksi käydä siellä..