Moi! Ja aurinkoista tiistaita kaikille! Täällä jopa paistaa aurinko, vaikkei niin lämmintä olekkaan. :)
Joo, eli äiti ilmotteli mulle tossa ohimennen tänään, että on varannut mulle kampaamoajan ensi viikon maanantaiksi. Vihdoinkin pääsen uusimaan kuontaloni, olen ihan täpinöissä! Tuli mieleeni, että mitäs näille teen? No, väri on ainakin selvä. Päältä melkein mustaksi ja alta hieman vaaleammaksi. Mutta sitten leikkaus? Hiukseni ovat aika lyhyet ja ohyet ja vielä kaiken lisäksi luonnonkiharat(laineet paremminkin), joten niille on aika vaikea keksiä kivoja hiustyylejä. Onneksi netti on kaveri ja löysin parit kivat hiustyylit! ;)

otsis.jpg
Vau! Tämä on kiva. Takaa hieman lyhyemmät kuin edestä ja tuollainen siisti otsis. Hieman huolettoman näköinen, mutta mietin että miltä tämä näyttäisi päässäni.. hmm.. hitsi kun tämä on niin vaikeaa hommaa!

hairstyles64.jpg
Nääkin on ihanat! Väri on liian tumma, mutta leikkausta tässä lähinnä katsotaankin. Hieman rikotut näyttää olevan ja otsis on taas sellainen josta pidän. Voi vitsi kun itselläni ei ole noin suoria hiuksia!

swish3.jpg
Tässä väri on tietysti liian vaalea.. äsh! Miksi katson väriä kokoajan!? No koitan keskittyä leikkaukseen. : D Joo elikkä tässä on juuri sellainen otsis kuin haluaisin. Mutta onnistuisiko se lainehtivilla hiuksilla? Jaa, en tiedä..

sanrizzc6.jpg
Hei, tälläiset kampaajaraukkani(kun joutuu työskentelemään kanssani..) voisi ehkä onnistua luomaan minulle! Pituus ei olisi noin pitkä, mutta melkein. Väri ehkä suunnilleen samanlainen, tosin tuolta alta vaaleampi. Ja otsiksesta Jenni taas tykkää. Ehkä hieman rikotumpi se saisi olla mutta silti. Ahh, I'm in love.
Kuvat googlesta.

Tässä siis tämä postaus, katsotaan mitä se kampaaja tosiaankin onnistuu hiuksilleni tekemään.. nähdään! :) Tänään muuten pitäisi pakottaa itseni lukemaan terveystietoa, mutta njääh.. taidan virkistää itseni lukemalla Colour Me !'n blogin, ihan alusta lähtien. ;)
♥; Jenni

Tälläistä tällä kertaa ja vielä pienenpieni kysymys loppuun;
Kannattaisiko minun vaihtaa Mellowie bloggeriin? Mitä mieltä olette? Kertokaa mielipiteenne! :>