Ensimmäinen kunnon postaukseni! Jee! Juu eli aiheena on Must have, eli kaikki mitä on pakko saada, tällä kertaa kesäksi. Joten katsotaanpas..

Kesäksi tarvitaan jotkut tosi kivat ja kevyet kengät, ja tennareitten ikuisena ystävänä tietysti jotkut tennarin tyyliset olisi tosi kivat! Tällä hetkellä kuljen ihan perus mustilla tennareilla(tiedän, olen tylsä ihminen), mutta kesäksi tahtoisin jotkut hieman pirteämmän väriset. Alla kuva sellaisista kengistä jotka voisin kuvitella jalkaani.
image1xl.jpg

Joka kesä ostan myös uudet bikinit, eikä tämäkään kesä tule olemaan poikkeus! Jotenka, bikinit myös tarvitaan. Olen ajatellut jotain hieman tummempaa väriä, ruskeaa, harmaata, lilaa tai mustaa. Suunnilleen tälläiset olisivat suunnitteilla. Ja kyllä, olen tässäkin erittäin tylsä, kaikki varmaan ajattelee että eihän noissa ole mitään erikoista! Mutta ei tarvitsekkaan olla, en niin haluaisi olla mikään loistava tähti rannalla. :D
ML605_0270_048R_55933.jpg

Shortsit haluan myös ehdottomasti kesäksi! Ilman shorteseja ei tule kunnon kesää.. noniin. :D En ihan lyhyitä mikroja ajattelut, vaan housuja alle polven. Yli polven pituiset housut saavat minut näyttämään todella lyhyeltä, mutta en mikään pitkä olekkaan ,reilut 160cm, mutta onnekseni terveydenhoitajan mukaan vielä kasvan. ;) No siis, takaisin asiaan. Elikkäs, tahtoisin jotkut hieman rennommat hotpantsit ja sitten menoon ja meininkiin jotkut farkku shortsit tms.
  DL605_61482_09090_12_4087.jpg
DL605_62220_09090_41_5367.jpg
Ja viimeinen must have tulee tässä.. sunglasses! Joo, aurinkolasit ehdottomasti. Minulla on tällä hetkellä yhdet aika vanhat Lindexin(huonot) aurinkolasit ja Ray Bunnyt(jotka löytyvät äitini laatikosta), joten haluaisin jotkut pyöreät ja kivat. Ja toki osaan selittää. :D Mutta kuva varmaan selittää  enemmän, joten luotan siihen.
DL630_62455_09090_41_6169.jpg
Nuo tahdon <3__<3! Pakko saada.
(Kuvat Asos ja H&M)

Tänään ei muuta, postaan vielä tässä viikonloppuna ;) Heipsan<3
♥; Jenni